Uffe Steen Trio

Uffe Steen Trio

Uffe Steen – guitar
Thomas Sejthen – bas
Jesper Bo Knudsen- trommer

Sted: Designmejeriet, Alhøjvej 2, Stilling, 8660 Skanderborg
Billetter
fredag
d. 17. november
Kl. 20:00

Uffe Steen Trio har nu bestået i 10 år og med et stort antal succesfyldte koncerter bag sig. Det har bevirket, at alle forcer i sammenspillet er blevet udviklet, og gruppen nu er et stærkt team hvor alt kan ske. Gruppens musik lever af sin dynamik, og overraskelserne er i højsædet. Repertoiret er varierede og iørefaldende melodier spillet med intensitet men også humor.

Uffe Steen opnåede et højdepunkt i kunstnerisk anerkendelse, da han i 2015 modtog den prestigefyldte Ben Websterpris der kun gives til de allerbedste jazzmusikere i Danmark.
Han modtog endvidere DMA pris for årets bedste live-musiker i blues/jazzgenren i 2017.

“Guitaristen Uffe Steen spiller jazz og blues på sin helt egen måde. Derfor er han genkendelig på et sekund med sine fraser på skarpsleben Fender-guitar, der har en grumset og sprød kant. Hans spil er båret af stor lyrisk fornemmelse, men han kan også eksplodere i vildskab. Hvis han vil. Det fine er, at det gør han sjældent. I stedet formår han at antyde og holde igen, hvilket giver hans spil en intens spænding, et ulmende potentiale. Han pirrer og leger med os. Derfor er han så fremragende”, skriver Ben Webster Fonden om Uffe Steen på hjemmesiden benwebster.dk

Uffe Steen har i sin lange karriere, spillet med et stort antal anerkendte jazz og bluesnavne. Han er kendt for sin unikke teknik og indfølte og medrivende spil. Med sine 5 CDer ” Hymn To Spring” ”Play” ”Dust In My Coffee” ”Twangz” og senest ”Retroscope” har han opnået international anerkendelse.

Thomas Sejthen er den bundsolide klippe i trioens musikalske malstrøm, og som bonus leverer han et meget spændende og anderledes solistisk modspil til guitaren.

Jesper Bo Knudsen er klangekvilibristen, der med sine trommer får musikken til at strømme og smelte sammen. Han ligger sig inciterende bag solisten, og er klar lige der, hvor det hele eksploderer.

Koncerten er støttet af Kuktursamvirket, Skanderborg Kommune

X

Tilmeld dig herunder!