Tigeroak

Tigeroak

“Årets single” ved DMA Jazz 2023

Sted: Walthers Musikcafe, Adelgade 115, 8660 Skanderborg
Billetter
torsdag
d. 11. april
Kl. 20:00

Tigeroak bygger en bro mellem det lettilgængelige bløde soul og den eksperimenterende jazz-energi. Med deres energiske grooves, melodiske omkvæd og figurative lyrik, er alle velkomne.

Bag deres komplekse rytmer, snørklede melodier og overraskende elektroniske effekter står producer og lydkunstner Laurits Steen Møberg og vokalist Anna Prinds. Duoen udgav deres debutplade Living and Living på April Records i 2023. Albummet er  en collage af hiphop grooves fra den londonske undergrund, 00’ernes neosoul og elektronisk futuristiske landskaber, som med en malers præcision kombineres med kølig nordisk elegance og poetisk lyrik.

Svævende eventyrlige væsner fra skovsøer møder længselsfuld storbymenneske fra en lejlighed med store vinduer og udsigt over hustage.

Tigeroak har senest vundet “Årets single” ved DMA Jazz, og har en tidligere nominering som årets nytænkende koncertoplevelse i ryggen. Deres debutplade er indspillet i Abbey Road i London og duoen har rejst med musikken til Beijing, Paris, Berlin og senest New York. Den Århus-baserede duo har flere gange besøgt radiokanalen P8 til interview og koncert, samt spillet i DR koncertsal. I foråret 2024 spiller de i Byhaven og tager på en tour rundt i Danmark med ny musik klar til at se dagens lys.

Tjek deres album, “Living and Living” ud her

Video:

Koncerten er støttet af Kunstfonden og Kulturpuljen, Skanderborg Kommune.

 

X

Tilmeld dig herunder!