Justin Kauflin Thomas Fonnesbæk Skanderborg Jazzklub

Thomas Fonnesbæk & Justin Kauflin Trio

Glæd dig til en koncert med musikere fra øverste hylde!
Justin Kauflin (piano)
Thomas Fonnesbæk (bas)
Cornelia Nilsson (trommer)

Sted: Designmejeriet, Alhøjvej 2, Stilling, 8660 Skanderborg
Billetter
lørdag
d. 26. marts
Kl. 20:00

Thomas Fonnesbæk & Justin Kauflin er en  klavertrio i verdensklasse bestående af det unge, amerikanske klavervidunder, Justin Kauflin, den danske top-bassist, Thomas Fonnesbæk, samt den svenske trommekomet, Cornelia Nilsson.

Kauflin og Fonnesbæk mødtes første gang, da de blev sat sammen i forbindelse med en koncert på Jazzhus Montmartre i København. Justin Kauflin blev så begejstret over sammenspillet med Thomas Fonnesbæk, at han inviterede Fonnesbæk med på sine tourneer i Europa. Det er efterfølgende blevet til albummet ”Synesthesia” med duoen Thomas Fonnesbæk / Justin Kauflin og senere en trioudgivelse. De har desuden været sammen på adskillige tourneer i Europa og Asien.

Justin Kauflin er et af nyere tids største klavertalenter og har allerede skabt sig en stor fanskare verden over. Den verdenskendte trompetist, Clark Terry, og Michael Jacksons legendariske producer, Quincy Jones, tog for flere år siden Kauflin under deres vinger og har en stor andel i dennes succes. Kauflin mistede synet som barn, og han har, ligesom Thomas Fonnesbæk, synæstesi (evnen til at opfatte musik som farver). Dette resulterer i et sammenspil på ekstremt højt niveau.

Thomas Fonnesbæk har gennem de seneste år spillet sig op blandt de bedste bassister i verden og tournerer og indspiller med bl.a. Enrico Pieranunzi, Lars Jansson, Sinne Eeg, Monty Alexander, Aaron Parks og mange andre. Han er ekvilibristisk på sit instrument og besidder desuden en fantastisk stærk rytmik og en usædvanlig melodisk og harmonisk sans. Fonnesbæk er desuden en anerkendt komponist.

Cornelia Nilsson er en fremadstormende svensk trommeslager bosat i København. Hun er født i 1992 og har de seneste 5 år gjort et stort indtryk på den svenske og danske jazzscene. Modtager af Tivoli Jazz Pris 2021.

Koncerten støttes økonomisk af Statens Kunstråd samt Kulturpuljen, Skanderborg Kommune.

X

Tilmeld dig herunder!