The Song Remains

The Song Remains

Led Zeppelin som du aldrig har hørt det før!

Sted: Walthers Musikcafe, Adelgade 115, 8660 Skanderborg
Billetter
lørdag
d. 19. november
Kl. 20:00

Jazzfortolkninger af Led Zeppelin

Led Zeppelin – 70’ernes ikoniske rockband. 2021 markerer 50-året for udgivelsen af deres velnok største og mest kendte klassiker: Stairway to Heaven. Led Zeppelin tog verden med storm, og skabte lige fra begyndelsen i 1968 en helt ny stil og retning indenfor rockmusikken. Et storsælgende og banebrydende orkester, der frem til sin opløsning i 1980 nærmest blev soundtrack for en hel generation.

Et udvalg af deres udødelige sange bliver nu nyfortolket af fire kreative og eventyrlystne musikere fra toppen af dansk og europæisk jazz:

Claus Waidtløw – sax, Thor Madsen – guitar, Jesper bodilsen – bas, Karsten Bagge – dr.

Med dette projekt har sidstnævnte ønsket at genopdage sine egne musikalske rødder og forbilleder. Og når nu man fortrinsvis bevæger sig indenfor jazzens genrer, hvorfor så ikke forsøge at give et moderne og uventet bud på musikken, der drejer udtrykket i en helt ny, instrumentaljazz retning?

Så kom til Walthers Musikcafe, og forbered dig på både at genkende og blive overrasket.
Lyden og arrangementerne er anderledes, men sangene står tilbage, og er de samme; The Song Remains.

Om musikerne:

Claus Waidtløw – sax: Har udgivet mere end 10 albums som leder, og er en meget aktiv som både komponist, arrangør, bandleader og sideman. Har modtaget mange anmeldelserroser, deriblandt prædikatet som “en af de mest fuldkomne saxofonister i Danmark idag”.

Thor Madsen – guitar: Foruden selv at stå i spidsen for flere projekter såvel Danmark som New York, Indien og Brasilien, er han sideman med en lang række af Danmarks mest fremtrædende musikere og bands, som Jan Harbeck, Lars Møller, Aarhus Jazz Orchestra, Abdullah S m.fl.

Jesper Bodilsen – bas: Har en vidt forgrenet international karriere med en lang række store internationale navne bl.a Ed Thigpen, Enrico Rava, Stefano Bollani, Seamus Blake, og har vundet adskillige priser i både ind- og udland for sit virke.

Karsten Bagge – trommer: Gennem et par årtier en af Danmarks mest efterspurgte trommeslagere, der har turneret og indspillet med en lang række af landets førende jazznavne, som bl.a. pianisterne Jørgen Emborg og Thomas Clausen, samt udgivet flere albums med egen musik.

Koncerten støttes økonomisk af Statens Kunstråd samt Kulturpuljen, Skanderborg Kommune.

X

Tilmeld dig herunder!