Brazilian Quartet

Rosalia De Sousa – Jonas Johansen Brazilian Quartet

Billetbestilling på
Tlf. 8689 1888
kontoret@ryhojskole.dk

Sted: Ry Højskole, Klostervej 36, 8680 Ry
onsdag
d. 20. april
Kl. 19:30

Rosalia er en pragtfuld sangerinde med et omfattende kendskab til den brasilianske sangskat. Samtidig er hun supermusikalsk og vidunderlig at arbejde med, når hun fortolker gruppens originale kompositioner.

Gruppens beat er bygget op omkring Rasmussens og Johansens mangeårige samarbejde med Graig Earle som det nye forfriskende element. Musikken er selvfølgelig brasiliansk inspireret, men de danske musikere har deres helt eget bud på den. Det er en international gruppe med en international lyd. Præget af musikere som samler farver, klange og ideer fra hele verden.

Rosalia de Souza er født i Rio de Janeiro. Hun er en af de velkendte Brazilian Bossa Nova sangere.

Pianist Steen Rasmussen er nok den førende repræsentant for brasiliansk musik i Danmark. Han spiller piano som en sand brasilianer med en meget personlig og sofistikeret stil.

Basssisten Graig Earle (Canada) er  stærkt efterspurgt  i både Canada og Danmark. Graig kombinerer lyden af de store bassister fra 50’erne med en moderne rytmisk følsomhed.

Jonas Johansen er en sand mester på trommer med efterhånden 35 års erfaring, og han har en både personlig og international lyd.

Medvirkende:
Rosalia De Souza (BR): Vokal
Steen Rasmussen (DK): Piano
Graig Earle (CAN): Bas
Jonas Johansen (DK): Trommer

 

Koncerten støttes økonomisk af Statens Kunstråd samt Kulturpuljen, Skanderborg Kommune.

X

Tilmeld dig herunder!