Emil Otto & His Orchestra

Emil Otto & His Orchestra

Pladeakuelle Emil Otto med stort orkester. Iørefaldende jazz i croonergenren.

Sted: Walthers Musikcafe, Adelgade 115, 8660 Skanderborg
Billetter
lørdag
d. 10. september
Kl. 20:00

Emil Otto Emil Otto er en af de nye lysende stjerner i den danske musikbranche. Han er en crooner, sangskriver, pianist og entertainer, hvis varme, karismatiske stemme og historiefortælling vil overbevise mange publikummer i de kommende år.

Emil Otto er inspireret af store jazzvokalister som Nat King Cole, Chet Baker og Harry Connick Jr. og er desuden en original sangskriver. På trods af sin unge alder kombinerer han både respekt og viden om den store amerikanske crooner-arv med en mere moderne, skandinavisk sangskrivertradition.

Ny udgivelse til september 2022
Den unge charmerende solist er klar til at udgive en markant og ambitiøs debutplade d. 2. september 2022. En blanding af orkester, bigband og forskellige mindre format-arrangementer af 10 sange – 7 af dem er originaler skrevet og arrangeret af ham selv, Johannes Hieronymus og Jonathan Bruun Meyer.

Croonermusik til en Instagram-generation På trods af et mål om at henvende sig til en yngre generation, lægges der stadig en dyd i at skabe et genkendeligt lydunivers for den mere gængse lytterskare, med referencer til både de tidsløse klassikere fra swing-æraen samt traditioner, man forbinder med jazzens hovedstad, New Orleans.

Med Emil Otto’s egne ord: “Det tekstlige univers er ærligt og relaterbart med finurlige formuleringer om hverdagssituationer, mange af os finder os selv i fra tid til anden. Som så mange andre sange handler de fleste om kærlighedens forskellige former og facetter – teksterne sættes dog ind i et nutidigt univers. Det, tror jeg, vil skabe et helt naturligt grundlag for at fange opmærksomheden fra flere tilhørende den unge generation.

Medvirkende musikere:
Emil Otto – sang, klaver
Casper Hejlesen – guitar
Marco Zammuto (ITA) – kontrabas
Yannick Ballmann (BE) – trommer
Gustav Hagner – trompet
Jeppe Hjøllund – trompet
Jonathan Bruun Meyer – trombone
Aske Drasbæk – alt- og barytonsax
Christian Holm-Svendsen – tenorsax og klarinet

VIDEO If You Could See Me Now:

If It’s You:

X

Tilmeld dig herunder!