Tabloid

Tabloid

“Tabloid er et ægte superband fra den danske jazz og popscene”

Johannes Wamberg – guitar
Oilly Wallace – sax
Malthe Rostrup – keys
Jonathan Bremer – bass
Felix Ewert – trommer

Sted: Walthers Musikcafe, Adelgade 115, 8660 Skanderborg
Billetter
torsdag
d. 12. oktober
Kl. 20:00

Fem af landets fremmeste musikere fra pop- og jazzscenen er gået sammen i Tabloid. Her skaber de musik, som minder os om ikke at dømme og begrænse os selv, og på deres album disker de op med elementer fra både country og J-pop. Deres fælles cv er et af de mest respektaftvingende for nogen dansk gruppe:

Jadas musikalske højre hånd, Malthe Rostrup, der som Jadas producer har vist sin fornemmelse for rum og arrangementer; den ene halvdel af Bremer/McCoy, bassistenJonathan Bremer, indbegrebet af zen; den nye jazzgenerations mest renommerede saxofonist, den virtuose men ydmyge Oilly Wallace; trommeslageren fra blandt andre Nik & Jay og Drew Sycamore, Felix Ewert, en spradebasse, der har siddet på de største scener; guitarist, komponist og initiativtager Johannes Wamberg, der med sin åbne invitation og engagerende facon har skabt et særligt rum.

Sammen filtrerer de ingredienser fra Steely Dan – og i særdeleshed frontmand Donald Fagan – jazzkoryfæer som Bill Evans og John Coltrane, 90’er-r&b og cool J-pop med visse afstikkere. Et countrynummer hist, en discobanger her.

Information, Louise Rosengreen. Pladeanmeldelse

Farverigt, kompakt og opsigtsvækkende.”

“Udover at udstråle en smittende og charmerende livsglæde, bliver det i livesammenhænge tydeligt, at synergieffekten i mødet mellem de rutinerede musikere er en af hemmelighederne bag Tabloids succes

Politiken, Thomas Michelsen. ***** Koncertanmeldelse

“Tabloid – sig det på dansk eller engelsk, det bestemmer du selv – er en ny dansk supergruppe”

“Guitaristen Johannes Wamberg var egentlig kun til swing og bebop. Men så skete der noget for den unge dansker, der i disse år overtager stafetten som landets nye hovednavn på guitar ved siden af traditionalisten Jacob Fischer og balladestjernen Jakob Bro.”

Gaffa, Ivan Rod. **** Pladeanmeldelse

“Placerer sig potentielt på den internationale scene!”

“Der er noget let og luftigt over gruppens musik, men også en tyngde – noget gennemtænkt, facetteret og fascinerende, som bunder i en historisk bevidsthed, en teknisk formåen og en kunstnerisk originalitet og ambition.”

Jazznyt, Niels Overgård: Pladeanmeldelse

“Tabloid er et ægte superband fra den danske jazz og popscene”

“Det er disco jazz i topklasse. Oilly Wallace på altsaxen lyder som sig selv og ryger ikke i en Sanborn eller Maceo Parker fælde, bare fordi de spiller funky. Ligesom Wamberg heller ikke forsøger sig som George Benson. Det er her at Tabloid afslører sig som det de er: FANTASTISKE! De bevæger sig uhæmmet rundt i en ofte udskældt genre og bevarer integriteten og troen på sig selv.”

Koncerten er støttet af Kuktursamvirket, Skanderborg Kommune

X

Tilmeld dig herunder!