Karl Seglem (NO)

Karl Seglem
Tid: Fredag d. 20. September 2019 kl. 20.00
Sted: Designmejeriet, Alhøjvej 2, Stilling, 8660 Skanderborg
Billetpris: kr. 150 + gebyr - medlemmer af Skanderborg Jazzklub: kr. 120 + gebyr
Ved salg i døren tillægges kr. 25
Billetsalg: Køb Billet

Karl Seglem


Medvirkende:
Karl Seglem, ten.sax, gedehorn, voice
Håkon Høgemo, Hardanger fiddle
Andreas Ulvo, piano, keyboards
Hallvard Gaardløs, bas
Kåre Opheim, trommer

Glæd dig til en usædvanlig koncertoplevelse med et af Norges største jazznavne, saxofonisten Karl Seglem. Seglem er en prisbelønnet, norsk jazzstjerne, som sammensmelter lyden af sin tenorsaxofon og gedehorn med den norske Hardanger fiddle (på norsk: hardingfele). Seglem er inspireret a livet og naturen I Skandinavien, og resultatet bliver et kraftfuld udtryk med utroligt smukke melodier, beats og elektronik - en helt unikt blanding af bl.a. jazz og folk.

For over 20 år siden begyndte han udviklingen med at forbinde lyden af den unikke norske Hardanger fiddle (en 9/10-strenget violin) med sin tenorsaxofon og sine gedehorn. En elektronisk og improvisatorisk rejse, en ny tilgang til at skabe ny, "Norwegian Folk". Hans mange udgivelser lyder friskt, nyt, kraftfuldt, moderne og levende. Hans musik er enestående.

Du vil opleve en elektrisk, energisk og ny koncert med poetiske og stærke melodier, riffs, glade rytmer og beats fyldt med personlige og kreative improvisationer fra en håndfuld af de mest fremtrædende norske musikere, som har samarbejdet med Karl Seglem i årevis. Musikken krydser genrer - i udtrykkets bedste mening. Det er jazz, det er world, det er folk, og nu og da rocker det. I centrum er tenorsaxen og Hardanger-fiddlen, krydret med gedehorn! En unik instrumentkombination, som skaber kreative lydrejser. Et kraftfuldt og dynamisk band, som har arbejdet sammen i mange år.


<<= TILBAGE