Koncert og julejam med bl.a. Finn Odderskov

koncert og jam med Finne Odderskov.Jesper Carlsen, Søren Bo Addemoes og Heine "Hot"

Tid: Lørdag d. 7.12 2019 kl. 20:00
Sted
: Walthers Musikcafé, Adelgade 125, 8660 Skanderborg
Billetpris: kr. 25 inkl. den første øl/vand/kaffe
Billetsalg: Billeter købes i døren

Finn Odderskov/Søren Bo Addemos/Jesper Carlsen/Heine "Hot"

Glæd dig til et brag af en jazzaften, når Skanderborg Jazzklub i samarbejde med Walthers Musikcafe igen afholder Jule Surprise!

Vi indleder aftenen med en koncert med Finn Odderskov (sax), Søren Bo Addemos (guitar), Jesper Carlsen (bas) og Heine "Hot" (trommer), hvorefter de fire musikere vil styre slagets gang, når lokale jazzmusikere deltager i aftenens jam session.

Finn Odderskov
Finn Odderskov blev i 2019 hædret med Ben Webster Fondens Ærespris for sit arbejde gennem årtier i det danske, og især århusianske, Jazzmiljø. Mest kendt for sin smeltende saxlyd; men han mestrer også klarinet og fløjte. Mange bands har i årenes løb haft glæde af hans evige kærlighed til jazzen. I dag slår han mest dine folder i det travle Bourbon Street Jazzband fra Silkeborg, samt i mange kvartet- og kvintetsammenhænge.

Finn har igennem tiden spillet med mange af de store: bla. Thad Jones, Charlie Shavers, Clark Terry, Bud Freeman, Ben Webster m.f. Finn Odderskov er garant for traditionel Jazz og Swingmusik af højeste karat.

Søren Addemos
Guitaristen Søren Bo Addemos har gennem årene accompagneret en stribe jazzsolister fra ind -og udland. Samtidig spillede han med Kluvers Big Band/Aarhus Jazz Orchestra i 26 år. De senere år er mest brugt på at undervise, bl.a. i Holstebro Musikskole.

Jesper Carlsen
Jesper Carlsen har haft en enorm betydning i det århusianske jazzmiljø og har gennem årene spillet med en lang række internationale såvel som lokale jazzmusikere.

Heine Hot Poulsen
Heine spiller og har spillet med i mange jazzgrupper i Aarhus og har medvirket i teaterstykker og revyer. Har med tiden bakket op for mange solister fra både ind og udland. Heine er fast trommeslager i Bourbon street jazzband.

Koncerten støttes økonomisk af Kultursamvirket i Skanderborg, Skanderborg Festivalklub samt Statens Kunstråd.