Esben Just & Wonderbrazz Mardi Gras Explosion

wonderbrazz esben just
esben-just-wonderbrazz

Tid: lørdag d. 24. februar 2018 --- Spisning kl. 18:30 ---- Koncertstart kl. 20:00
Sted: Walthers Musikcafé, Adelgade 125, 8660 Skanderborg
Mad: Der kan købes mad inden koncerten. Købes sammen med koncertbillet senest d. 17.2.
Billetpris: kr. 150 Medlem af jazzklubben, kr. 100)
Studerende: kr. 50 (under 18 eller med gyldigt studiekort)
Spisning: kr. 95

Der er lagt i ovnen til en fest af helt usete dimensioner, når WonderBrazz & Esben Just Mardi Gras Explosion kommer forbi Walthers d. 24.2.

I New Orleans holder man ligesom i Brasilien og mange andre steder i verden karneval. Denne tradition kalder man i New Orleans for Mardi Gras. Det er en kæmpe folkefest, hvor musikere og dansere marcherer gennem gaderne. Mange vil kende denne særlige musikstil "gumbo", hvilket dog ikke er nogen officiel betegnelse.

Skanderborg Jazzklub vil vi i samarbejde med Walthers Musikcafe og Corporate Cooking/Madvognen forsøge at bringe denne stemning til Skanderborg, når vi holder et brag af en fest, hvor et overflødighedshorn af fest, musik og livsglæde rammer Skanderborg. Sangeren & pianisten Esben Just og funkbandet WonderBrazz, er gået sammen om en dobbeltkoncert, der i bedste stil fejrer essencen af Mardi Gras - karnevallet fra New Orleans.

Corporate Cooking/Madvognen serverer inden koncerten en herlig, klassisk ret fra New Orleans, Jambalaya, for kun kr. 95 pr. person. (Købes sammen med koncertbillet senest d. 17. februar)

1. sæt: Mardi Gras In New Orleans:
Esben Just sætter stemningen og starter festen på klaver og sang. Du føler dig hensat til en klub i New Orleans, og kan næsten mærke duften af red beans and rice, gumbo & barbercue chicken, mens publikum får en swingende, opløftende og underholdende oplevelse med musikalsk overskud, medrivende hooks og fællessang så hjerterne gløder samtidig med at antallet af musikere på scenen vokser fra solo til kvartet.

Lyden af Boogie Woogie & rythm’n blues, krydret med Esben’s autentiske stemme strømmer ned fra scenen, og er det perfekte oplæg til 2. del af aftenen.

2. sæt: The WonderExperience:
Festen fortsætter med WonderBrazz unikke cocktail af funk, boogaloo og New Orleans 2nd line.

Brass Band power, groovy vibes og gyngende beats sender dig på dansegulvet, hvor du ikke kan gøre andet end at overgive dig til de seje grooves, der går direkte i mellemgulvet.

Sang, en tight hornsektion, trommer, percussion og hammondorgel er ingredienserne i WonderBrazz magiske gryde. Tilsæt masser af interaktion med publikum, en skøn blanding af New Orleans Roots, World Music og Funk og et band der med ca. 700 koncerter er sammenspillede og har overskud som man sjældent ser på den danske musikscene.

The Big Bang:
Koncerten afsluttes med Il Grande Finale, hvor Esben Just er på scenen sammen med WonderBrazz, og fyrer yderligere op for festen der slutter med en ægte “Street Parade” New Orleans style blandt publikum. Glæde, energi og fest, og en aften i selskab med 7 fremragende musikere, der alle brænder for den helt særlige vibe & kultur som kun New Orleans rummer.

Bonusinfo: Wonderbrazz har i løbet af de sidste 20 år spillet mere end 700 koncerter!

Se video: www.facebook.com/WonderBrazz/videos/1600836349951519/